BÖRJA
TRÄNA

VI HAR DESSA TRÄNINGSGRUPPER

TKD LEKIS

Gruppen för de minsta, barn i ålder 3 - 6 år. Fokus på träningen kommer ligga på lära sig lyssna, lek, balans, smidighet och rörelse, allt för att tidigt lära sig att vara en bra kompis och att träning är kul.

BARN 7 - 9

Gruppen för barn i ålder 7 - 9 år. I denna grupp blandar vi lek med träning. Barnen får träna på de flesta områden inom Taekwondo så som grundtekniker, kamp, mönster m.m.

BARN 10 - 12

Gruppen för barn i ålder 10 - 12 år. I denna grupp är det mest focus på Taekwondoträning. Träning ger disciplin, smidighet, styrka, balans, kondition, koordination och bygger sjävförtroende.

VUXEN

I denna grupp tränar alla som är 13 år eller äldre. Här tränas alla områden inom Taekwondo. Grundtekniker, kamp, mönster, självförsvar m.m. Träning ger disciplin, smidighet, styrka, balans, kondition, koordination och bygger sjävförtroende.

HUR GÖR DU FÖR ATT BÖRJA TRÄNA HOS OSS?

Vi har löpande intagning för både vuxna och barn. Du kan kontakta oss på mail eller telefon om du har några frågor innan du kommer annars går det bra att bara dyka upp på någon av våra träningar och prata med oss där. Nybörjare tränar tillsammans med de mer erfarna i alla grupper. För nybörjare är det gratis att provträna 2 gånger.